400 g krůtích prsou
300 g kuřecích jater
1 cibule
2 stroužky česneku
2 lžíce kečupu
sůl, pepř
olej na smažení
mouka na posypání
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
krůtí prsa podélně nařízneme, rozložíme a naklepeme na větší plát.
V pánvi s rozehřátým olejem dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku.
Kuřecí játra očistíme a nakrájíme je na malé kousky. Přidáme na pánev s cibulkou a orestujeme. orestovaná játra smícháme v pánvi s kečupem a česnekem nakrájeným na plátky. Poté vše ještě chvilku dusíme.
Orestovaná jatýrka osolíme a opepříme.
Hotovou směs dáme na střed krůtího plátku a zabalíme. Maso spojíme špejlí nebo páratkem, zlehka pomoučíme a osmažíme.
Hotovou kapsu podáváme s pečenými bramborami.