500 g vepřového masa muže být i hovězí,telecí,krůtí,kuřecí dle druhu masa je ovlivněna doba přípravy
1 větší cibule a porek
2 stroužky česneku
1 nebo 2 feferonky
1 lžíce rajčatovho protlaku nebo 2 rajčata
1 lžíce ocet balsamiko.dle chuti
1 lžíce světlé sojové omáčky,dle.chuti
sůl,pepř barevný nelépe čerstvě mletý
olej na vok
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Maso nakrájené na nudličky hodíme do voku na rozpálený olej,krátce orestujem,přidáme na kolečka nakrájenou cibul a porek,feferonky nasekané na jemno osolíme opepříme.
Po chvilce přidáme protlak podlijem vývarem necháme chvíli podusit do měka,zakápnem sojovkou,octem balsamiko.
Podáváme: s hranolky,rýží,nebo s chlebem.