|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Korenisté mäso takmer po čínsky
|
|
|
| |
Postup přípravy:Pripravíme si marinádu: Zmiešame uvedené prísady.Zelené korenie utlčieme v mažiari (alebo valčekom na cesto na doske) na hrubo. Polovicu množstva dáme do marinády. Prsia pokrájane na kúsky cca
2 x 2 cm. jemne osolíme a zalejeme marinádou. Najlepšie
je nechať mäso marinovať do druhého dňa. Na druhý deň
mäso rýchle opražíme a so zbytkom korenia dodusíme. Mäso by malo mať primerané, skôr menšie množstvo polohustej šťavy, červenohnedej farby, korenistej chuti, výraznej vône po použitom korení.
Na panvici orestujeme zeleninu + výhonky, všetko pokrájané na prúžky len tak do polomäkka a chrumkava. Žampiony pridáme na záver - malé pokrájané na polky, väčšie na štvrtky.
Podávame mäso + ryža poliata šťavou a celé prikryjeme zeleninou.
Dobrú chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Korenisté mäso takmer po čínsky, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/koreniste-maso-takmer-po-cinsky">Recept: Korenisté mäso takmer po čínsky</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Korenisté mäso takmer po čínsky:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Kuře
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|