|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Karlovarský knedlík
|
|
|
| |
Postup přípravy:Žemle pokrájené na kostičky zvlhčete mlékem rozšlehaným se žloutkem a solí a nechte prosáknout.
Po chvilce vmíchejte rozehřáté máslo, prosátou mouku a tuhý sníh z bílků a těsto zpracované do šišky vložte do navlhčeného, vyždímaného ubrousku. Ubrousek oviňte kolem knedlíku, na obou koncích zavažte bílou nití nejprve těsně u těsta, potom ještě jednou o 1 cm dále, vložte do vařící osolené vody a vařte mírným varem.
Po 5 minutách varu nitě těsně u těsta rozstřihněte, knedlík obraťte a vařte asi ještě 20 minut. Uvařený knedlík vybalte z ubrousku, ostrým tenkým nožem pokrájejte na kolečka a podávejte.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Karlovarský knedlík, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/karlovarsky-knedlik">Recept: Karlovarský knedlík</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karlovarský knedlík:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Knedlíky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|