|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Jota - polévka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Fazole namočíme přes noc do vody a pak je uvaříme v téže vodě do změknutí. Zvlášť uvaříme kysané zelí a uzená žebírka.
Když jsou fazole napůl měkké, scedíme je a vaříme dál spolu s žebírky. Přidáme hned také bobkový list, pepř a podle potřeby sůl a rovněž pešt, který jsme připravili z nasekaného uzeného bůčku, česneku a petrželové natě.
Před dokončením přidáme na kostičky nakrájené brambory a dovaříme.
Žebírka vyjmeme a podáváme na zvláštním talíři (event. obereme, maso pokrájíme a přidáme do polévky).
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jota - polévka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jota-polevka">Recept: Jota - polévka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jota - polévka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Polévky
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|