
|
Recept na Játrová paštika podle Petra
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Vepřová játra očistíme,zbavíme blány žilek.Vepřové maso opláchneme ve vodě,necháme okapat,osolíme a doměkka upečeme.Slaninu nakrájíme na drobné kostičky a na pánvi sklovitě rozpustíme,přidáme k ní drobně nakrájenou cibuli a osmahneme,nesmí ale zežloutnout.Na masovém strojku najemno semeleme játra,nejméně dvakrát.Upečené vepřové maso s namočenou žemlí v mléce umeleme přes jemnou desku,přidáme najemno umletá játra,rozšlehaná vejce,sůl,koření a ostatní přísady,vše důkladně promícháme v dobře pojivou míšeninu a plníme do formy vymazané sádlem.Povrch míšeniny uhladíme a formu dobře uzavřeme.Vaříme přibližně 1,5-2hodiny při teplotě vody 75-85°C.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Játrová paštika podle Petra, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jatrova-pastika-podle-petra">Recept: Játrová paštika podle Petra</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Játrová paštika podle Petra:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|