1)Troubu předehřejte na 180°C. Na plech rozložte piniové oříšky a pražte je 8-10 minut.
2)Do misky si připravte mouku, cukr, jedlou sodu a sůl. Nasekejte najemno listy rozmarýnu a přidejte je k suchým přísadám spolu s nastrouhanou pomerančvou kůrou, mandlemi a praženými piniovými oříšky. Vše dobře promíchejte.
3)Přidejte vajíčka a zadělejte těsto.
4)Těsto rozdělte na čtyři díly a z každého dílu vyválejte na lehce pomoučeném vále silný váleček.
5)Vyválené díly položte na vymazaný plech, potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte 20 minut, Nechte na plechu vychladnout a pak je nařežte na šikmé proužky, asi 1 cm široké.
6)Proužky ještě jednou potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte při 150°C dalších 10 minut.