|
Recept na Itálie z Bubenče
|
|
|
| |
Postup přípravy:Do pekáčku klademe vedle sebe cukrářské piškoty, namočené v silné kávě.
Ze smetany, žloutků, rumu , moučkového cukru a rozinek připravíme tekutou směs, kterou lijeme na jednotlivé vrstvy piškotů tak, aby byly piškoty „schované“. Každou vrstvu poprášíme kakaem, proložíme na kousky nakrájenými nektarinkami. Postup opakujeme, poslední vrstva musí být „přeliv“, který opět poprášíme kakaem. Dáme na dvě až tři hodiny ztuhnout do lednice. Podáváme nakrájené na kostky. Zdobíme čerstvou mátou.
P.S."Protože,chci udělat manželce radost s tímto programem,tak doufám,že jsem počet porcí a čas napsal správně.Přece jenom peče manželka,tak nevím,no snad jsem to opsal z jejích receptů správně!Děkuji za pochopení S pozdavem
Horký L.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Itálie z Bubenče, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/italie-z-bubence">Recept: Itálie z Bubenče</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Itálie z Bubenče:
|