vepřové koleno 1ks
cibule 2ks
nožka vepřová 1ks
česnek 3 stroužky
ocásek vepřový 1ks
pepř celý 8 zrnek
mrkev 3ks
špetka soli
bobkový list 4ks
voda 3,5 l
koření polévkové
ocet
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
do vody dáme vařit očištěné a umyté maso.přidáme všechno koření,mrkev a cibuli zbavenou jen vrchní slupky(vtlakovém hrnci použijeme menší množství vody). uvařené maso necháme vychladnout a vykostíme.polévku přecedíme,maso pomeleme a dáme zpět do polévky.hmotu promícháme,ochutíme,osolíme a vlejeme do srnčího hřbetu.ponecháme na několik hodin v chladném místě.podáváme s cibulí a octem