2 hermelíny
100 g měkkého salámu vcelku
100 g sterilovaného celeru
1 jablko
1 kapie
1 cibule
150 g majonézy
1 lžíce hořčice
1 stroužek česneku
sůl
ocet dle chuti
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Vychlazený sýr nakrájíme na malé plátky. Salám i celer nakrájíme na nudličky, kapii omyjeme, zbavíme semeníků a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, jablko oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme jádřinců. Pokrájíme na nudličky. Vše vložíme do mísy. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Majonézu smícháme s hořčicí, česnekem a octem, tuto zálivku přelijeme přes sýrovou směs a dobře promícháme. Podáváme vychlazené.