|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Františkánská mísa
|
|
|
| |
Postup přípravy:Mäso pokrájame na menšie kúsky, pečeň nakrájame na plátky a klobásu na kolieska. Podobne narežeme aj cibuľu na kolieska. Surové zemiaky očistíme a tiež pokrájame na kolieska. Do vymastenej jenskej misy ukladáme vrstvu zemiakov(posoliť), ďalej vrstvu mäsa, ktoré sme na jednej strane potreli horčicou, osolili a okorenili, potom vrstvu klobásy. Znovu kladieme ďaľšiu vrstvu zemiakov atď. Keď ukončíme vrstvenie, na povrchu musia byť zemiaky a na plátky pokrájaná údená slanina. Celú túto masu zalejeme rozmiešanou a podľa chuti posolenou kyslou smotanou. Pečieme zvoľna pri 190 stupňoch najprv prikryté cca asi hodinu, potom zvýšime teplotu a vrch zapečieme do červena. Podávame s hlávkovým šalátom, alebo rajčinovým šalátom.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Františkánská mísa, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/frantiskanska-misa">Recept: Františkánská mísa</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Františkánská mísa:
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Vepřové maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|