Na 12 ks:
3-4 lžíce kukuřičného oleje
260 g rýžového, jáhlového nebo ovesného Amasaké (2/3 malé sklenice)
1 lžičky vanilky
60 g rýžového sladu (2 lžíce)
1 vejce
mořskou sůl
1 kyseliny citrónové
24 g kakaa nebo karobu (3lžíce)
170 g mouky
60 g najemno nakrájených vlašských oříšků
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
* smícháme v míse olej, Amasaké, vanilku a vejce
* v další míse smícháme sůl, kyselinu citrónovou, kakao, mouku a oříšky
* teď smícháme vše dohromady a necháme půl hodiny odpočinout
* vymažeme plech olejem a natvarujeme na něj těsto (nejlépe mokrou lžící a vidličkou)
* pečeme v horní části trouby 40-45 minut při 180 st. C