600 g kuřecích prsou
1 lžíce hladké mouky
olej na smažení
300 g cizrny
1 cibule
3 stroužky česneku
2 lžíce másla
4 lžíce kečupu
mletý pepř
sůl
rozmarýn a cherry rajčata na zdobení
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cizrnu necháme do druhého dne nabobtnat v 1 l vody.Pak jí propláchneme,zalijeme další vodou a uvaříme do měkka.Hotovou scedíme.
Cibuli nakrájíme a osmahneme v pánvi.Přidáme nakrájený česnek,cizrnu,kečup a promícháme.Osolíme a opepříme.Pět minut povaříme.
Maso nakrájíme na čtyři stejně velké plátky.Naklepeme,osolíme a poprášíme hladkou moukou.Na pánvi osmažíme do růžova.
Přeložíme na připravené talíře,přidáme hotovou teplou cizrnu,ozdobíme cherry rajčátky,čerstvým rozmarýnem a ihned podáváme.