|
Recept na Chatařský guláš
|
|
|
| |
Postup přípravy:je to chatársky kotlíkový guláš preto konkrétne množstvá závisia od kotlíka!!!
Spustíme trochu masti s nadrobno nakrájanou slaninkou, potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku ( veľkosť nakrájania je individuálna, podľa chuti ), keď sa cibuľka osmaží do zlatista pridáme nakrájané hovädzie mäso s rozdrteným cesnakom a necháme dusiť do polomäkka ( zhruba 1 hod. )
- pridáme bravčové mäso ktoré dusíme zhruba 30min. a potom pridáme ingrediencie : rascu, korenie, vegetu, bujón, magi, feferóny, ( za hrsť sušených hríbov ), 1 dcl. Červeného vína ( podľa množstva ), podlejeme a dusíme ďalej.
- keď je mäso takmer hotové pridáme červenú mletú papriku, zemiaky, trošku majoránky, doliať vodou pridať čerstvé rajčiny a papriku ( prípadne lečo ) a už len dovariť!!!!
Prajem dobrú chuť
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Chatařský guláš, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/chatarsky-gulas">Recept: Chatařský guláš</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Chatařský guláš:
|