|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Recepty doma - PC kuchařka zdarma Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Carpaccio clasico
|
|
|
| |
Postup přípravy:Hovadziu sviečkovu obalíme v čerstvej bazalke, zabalíme do potravinárskej fólie a necháme namrazit v mrazaku,
namrazenu sviečkovu krájame na tenké plátky a skládáme na tanier, pokapeme kvalitnym olivovým olejem, posypeme čerstvo strouhaným parmezánom, citronovou šťávou a opepríme čerstvo mletým peprom. A nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.
Doporučená príloha:
Bagetka biela alebo tmavá
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Carpaccio clasico, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/carpaccio-clasico">Recept: Carpaccio clasico</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Carpaccio clasico:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Zadní
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|