| FormOffice | Počítej Kalorie | Pletení | Email šablony | Rybář | Hromadné emaily | Omalovánky | Domácí účto | EET Účtenky | DWN.cz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr testo krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Uzeniny Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Buřty v černém pivu

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 34981x / 10x
Přidáno/změněno: 1.8.2009
Kategorie: - Maso - Uzeniny
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Příprava pokrmů - Večeře

Inredience:

6 buřtů
kečup 250ml
dvě cibule
jedno černé pivo
brambory



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Buřty rozkrojíme na půl tak aby se nerozdělili, cibuli nakrájíme na půlměsíce a vložíme do rozkrojeného buřtu a vložíme do pekáže, přidáme podle chuti kousky feferonky, zalijeme ketchupem a černým pivem, dáme do vyhřáté trouby a pečeme do doby než se pivo a ketchupem spojí do hustčí omáčky tak asi 30min. Jako přílohu podáváme hranolky nebo vařené brambory

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Buřty v černém pivu:

(1 příspěvků) 1

hodnocení
buřty na pivu
já tam do toho dávám jěště hamé lečo plus i ten kečup a je to opravdu výborné hlavně ten zbytek jenom tak vytřít chlebem už slintám!!
Napsal: paja dne 2.8.2010 17:44:58


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Buřty v černém pivu:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Uzeniny
Špekáčky na vínu 10.11.
Rychlé vuřty 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Plzeňská růže 24.10.
Dušená kapusta se salámem 24.10.
Utopence podle Edy 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.
Kysané zelí s uzeninou 14.08.
Kuřecí rolky v anglické slanině 14.08.
Rychlo-hemenex 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0524s norob)