6 buřtů
kečup 250ml
dvě cibule
jedno černé pivo
brambory
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Buřty rozkrojíme na půl tak aby se nerozdělili, cibuli nakrájíme na půlměsíce a vložíme do rozkrojeného buřtu a vložíme do pekáže, přidáme podle chuti kousky feferonky, zalijeme ketchupem a černým pivem, dáme do vyhřáté trouby a pečeme do doby než se pivo a ketchupem spojí do hustčí omáčky tak asi 30min. Jako přílohu podáváme hranolky nebo vařené brambory
buřty na pivu
já tam do toho dávám jěště hamé lečo plus i ten kečup a je to opravdu výborné hlavně ten zbytek jenom tak vytřít chlebem už slintám!!
Napsal: paja dne 2.8.2010 17:44:58
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Buřty v černém pivu: