| Počítej Kalorie | Recepty doma | DWN.cz | EET Účtenky | Pletení | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Omalovánky | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Email šablony | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Bramborové vdolečky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 9171x / 3x
Přidáno/změněno: 7.3.2011
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Těsta - Jídla z kynutých těst - Smažené
- Těsta - Bramborová těsta
- Sladké pokrmy - Koláče

Inredience:

0,5 kg brambor
2 vejce
3 dkg kvasnic
trochu soli
polohrubou mouku
kakao
moučkový cukr
olej na smažení



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Uvaříme 0,5 kg brambor ve slupce. Po vychladnutí je oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Ve hmotě uděláme důlek ve kterém připravíme kvásek asi z 3 dkg kvasnic a vlažné vody. Po vykynutí přidáme 5 dkg cukru, 2 vejce, sůl, polohrubou mouku (přidáváme podle potřeby) a zaděláme těsto tak, aby bylo vláčné a necháme zase asi 15 minut vykynout. Po vykynutí vyválíme plát asi 1 cm silný a vykrajujeme kolečka (1/4 l hrnek - asi 6 cm průměr), které po obou stranách smažíme na oleji. Ještě vlažné je potom obalujeme v kakau smíchaném s moučkovým cukrem

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborové vdolečky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Selská omeleta 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.049s norob)