|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Beruščin štrůdl
|
|
|
| |
Postup přípravy:Tuk nastrouháme do větší mísy.Přidáme hladkou mouku,žloutek,sůl a hrnek vlažného mléka a vypracujeme těsto.Nesmí se lepit.Těsto dáme na chvíli do lednice a pak je rozdělíme na čtyři části.Těsto rozválíme na tenký plát a posypeme strouhankou.Oloupaná a nastrouhaná jablka poklademe na plát a posypeme cukrem(cukru dáme podle kyselosti jablek),skořicí a vanilkovým cukrem a nakonec opět strouhankou(aby nám štrůdl neprasknul.)Nyní těsto svineme do rolády a dáme na plech,na kterým máme pečící papír.Pečeme asi při 170°po dobu 30-40min.Po 10-15 min.potřeme rozšlehaným vajíčkem.
Podáváme posypané práškovým cukrem.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Beruščin štrůdl, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/beruscin-strudl">Recept: Beruščin štrůdl</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Beruščin štrůdl:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Jablka
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|