Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Americký "Tvarohový" koláč
|
|
|
| |
Postup přípravy:Jáhly uvaříme v trojnásobném množství vody (na rozvaření je potřeba aspoň 40 minut) a přeložíme do mixéru. Po dobu vaření jáhel upečeme korpus. Celozrnou mouku smícháme s posekanými ořechy, hnědým cukrem, olejem a studenou vodou tak, abychom dostali hmotu rukou formovatelného těsta. Mícháme jen do té doby, než se těsto spojí. Připravenou masu rozetřeme do menší kulaté formy na pizzu, potřené margarínem a vysypané moukou (v nouzi poslouží i vrchní část jánské mísy) tak, abychom po upečení dostali nádobu, kterou naplníme připravenou plnkou. Pečeme asi 15 min. při střední teplotě.
V malém hrnci vaříme džus, citrónovou šťávu, trochu vanilky, med a kukuřičný škrob. Po zhoustnutí vmícháme směs do prosa a v mixéru zmixujeme na hladkou hmotu. Naplněný "pie" dobře vychladíme a podáváme s ovocem nebo vanilkovým krémem.
Celé jídlo obsahuje:
- bílkoviny 35 g
- tuky 70 g
- NNMK 59 g
- cholesterol 0 mg
- vláknina 25 g
- energie 7886 kJ
- vitamíny E, C, B1, B6, hořčík, draslík, železo, zinek, fosfor
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Americký "Tvarohový" koláč, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/americky-tvarohovy-kolac">Recept: Americký "Tvarohový" koláč</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Americký "Tvarohový" koláč:
|