| DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky | Hromadné emaily | Email šablony | Snadné hubnutí | Pletení | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zvěřinová polévka


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:2
Autor:
Přidáno/změněno:21.8.2018

Ingredience:

odřezky a kosti ze zvěřiny
5 hrnků vody
3 zrnka pepře
3 kuličky nového koření
1 cibule
2 stroužky česneku
1/2 hrnku čerstvých hub
1 silnější plátek uzeného sýra
1/2 hrnku nakrájené kořenové zeleniny
1 lžíce sádla

Popis:

Maso a kosti vložíme do studené vody, přidáme pepř, nové koření, sůl, celou cibuli a celé stroužky česneku.
Vaříme, až je maso měkké. Polévku přecedíme. Maso nakrájíme na malé kousky a vložíme je zpět do vývaru. Houby nakrájené na plátky a zeleninu na kostičky osmahneme na sádle, přidáme do polévky a ještě krátce vaříme. Do hotové polévky zamícháme strouhaný sýr.


Jít na recept Zvěřinová polévka >>