| Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | Formuláře na PC | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Žobrácke rebro


Doba přípravy:00:40
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.6.2009

Ingredience:

1kg-bravčového mäsa
1pohár-nakladaných uhoriek (720ml)
-hladká múka
250g-syra (eidam)
5PL-horčice
-olej
-soľ
-mleté čierne korenie

Popis:

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme ich, osolíme, na jednej strane okoreníme a obalíme v múke.Na panvicu poukladáme rezne (nepmúčenou stranou) opražíme ich a potom otočíme.Rezne poukladáme do pekáča tesne vedľa seba potrieme ich horčicou Uhorky a syr najemno postrúhame.Na každý rezeň dáme vrstvu uhoriek a zakryjeme ju syrom .Mäso pečieme pri teplote 130 °C 30-40 min.Podávame so zremiakmi alebo ryžou.


Jít na recept Žobrácke rebro >>