| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Pletení | Domácí účto | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Živáňská v jenském skle


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:23.4.2012

Ingredience:

bravčové mäso-krkovička
hovädzie mäso-biela pečeň/falošná sviečkovica/
divina
soľ
čierne korenie
červená paprika
cibuľa
slanina-domáca
klobása
olej

Popis:

mäsá pokrájame na tenké plátky a ešte ich vyklepeme.Približne v rozmeroch cca 7 x cca 12 cm.Slaninu,cibulku a klobásu pokrájame na tenké kúsky.
Soľ,korenie a červenú papriku spolu pomiešame v pomere 1:1:1.
Začíname hovädzím,posypeme mix korením,položíme na mäso cibulu,slaninu a klobásu a prikryjeme bravčovým mäsom z oboch strán nakoreneným.A zase slanina,cibula a klobása a potom divina.Keď je už vyššia kopa zvalíme a uložíme do jenského skla. Keď je už naplnená a nacepovaná velmi tesne aj po bokoch polejeme olejom,zakryjeme a dame na 48 hod. do chladničky.Potom to dáme do studenej rúry a nastavíme čas na 90 minút pri teplote 190 stupňov C.
Podávame s varenou ryžou.


Jít na recept Živáňská v jenském skle >>