| Formuláře ZDARMA | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Domácí účto | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | Recepty doma | Pletení | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Živánská skopová a vepřová


Doba přípravy:02:30
Počet porcí:8
Autor:
Přidáno/změněno:6.3.2016

Ingredience:

500g skopové
500g vepřové
500g divina
4 velké cibule
oravská (nebo jiná prorostlá slanina (špek)
brambory
pepř
pálivá paprika
sul
brandy
jalovec
1 lžíce olivového oleje
alobal

Popis:

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme tupou stranou nože a naložíme do směsi koření(nekupujte mleté, nejlépe celé, rozdrcené v moždíři), oleje a brandy, necháme odležet min. 5 hodin. Brambory oloupeme, nakrájíma na cca 5 mm kolečka, osušíme. Cibuli nakrájíme taky na tenké kolečka, špek na tenké plátky. Potom skládáme na alobal - kousek masa, špek, cibuli, bramboru. Zavineme alobal tak, aby nevytékala šťáva, Pečeme v troubě nejméně hodinu na nižší teplotě. Podáváme s bílou vekou, okurkou a červeným vínem


Jít na recept Živánská skopová a vepřová >>