| Domácí účto | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Rybář | Snadné hubnutí | Pletení | Počítej Kalorie | FormOffice |
|
| ||||||||
Živáňská pečeně v alobale | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 500 g vepřové kýty | ||||||||
Popis: Z masa nakrájíme řízky, naklepeme, osolíme a okořeníme. Oloupané brambory nakrájíme na plátky, klobásy rozpůlíme, slaninu nakrájíme na plátky a cibule na kolečka. Alobal nastříháme na dostatečně velké kusy. Potřeme jej olejem a poklademe každý nejdříve plátky brambor, na ně položíme slaninu, řízek, klobásu a cibuli. Alobal pak ze všech stran přeložíme a uzavřeme, aby při pečení nevytékala šťáva. Balíčky alobalu dáme na suchý plech a v troubě |