| FormOffice | Rybář | Email šablony | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Pletení | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Domácí účto | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zelňačka z žeber - cacarda


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:6
Autor:
Přidáno/změněno:6.3.2016

Ingredience:

sáček kyselého zelí
1 velká cibule
0,5 kg vepřová žebra
5 větších brambor
1 kostka masoxu
sádlo, mouka

Popis:

Vepřová žebra dáme vařit do tlakového hrnce. Kyselé zelí zalijeme vodou a dáme vařit. Do zlatova osmažíme cibuli a dáme ji do vařeného zelí. Po uvaření vepřová žebra vykostíme, pokrájíme na malé kousky. Do vývaru dáme na kostky pokrájené brambory a kostku masoxu.Na sádle osmažíme z mouky jíšku. Po uvaření brambor přidáme jíšku, uvařené zelí/nezcezujeme/, pokrájené maso a krátce povaříme.


Jít na recept Zelňačka z žeber - cacarda >>