| Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Rybář | Email šablony | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Recepty doma | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz |
|
| ||||||||
Zeleninový boršč se sýrem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 100 g zelí | ||||||||
Popis: Všechnu zeleninu nakrájíme na malé kousky (kromě rajčat), vložíme do vařícího vývaru a vaříme do změknutí zeleniny. Přidáme světlou jíšku (z másla a mouky) a přidáme do polévky, vložíme oloupaná a na kousky nakrájená rajčátka, nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a vlijeme hrnek mléka se sýrem a necháme ještě 5 minut povařit. Nemáte-li hovězí vývar, můžete ho nahradit bujónovou kostkou. |