| Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Rybář | Email šablony | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Žebrák z vepřového | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 800 g vepřové kýty | ||||||||
Popis: Kýtu si nakrájíme na řízky(2 na jednu porci) a naklepeme je paličkou. Na okrajích maso nařízneme, osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Řízky opečeme na oleji po obou stranách. Tvrdý sýr si nastrouháme a okurky nakrájíme na nudličky. Oba řízky z jedné strany potřeme hořčicí a jeden posypeme připravenou okurkou a druhou strouhaným sýrem. Při podávání posypeme sekanou petrželovou natí. |