| FormOffice | Email šablony | Rybář | Pletení | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | Recepty doma | DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Žebrácká kaše


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:15.10.2009

Ingredience:

500g libového vepřového bučku
250g vařených krup
150g vepřové(husí) krve
50g škvarku

vývar
mletý pepř
mlete nove koření
majoránka
drcený kmín
1 cibule
sul






Popis:

Maso a škvarky umeleme,přidáme uvařené kroupy,krev,koření a podle potřeby trochu vývaru.Vše dobře promícháme s osmaženou cibulkou. Směs dáme do pekáčku a ve vyhřáté troubě pečeme. Po dobu pečení občas žebráckou kaši promíchame


Jít na recept Žebrácká kaše >>