| Email šablony | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz | Rybář | Počítej Kalorie | Pletení | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Žebírka v javorové marinádě


Doba přípravy:04:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:3.6.2014

Ingredience:

1,5 kg vepřových žebírek( mohou být i uzená)
nasekaných na menší kousky
Na zálivku :
150 ml javorového sirupu
100ml chilli omáčky
1 cibule(nasekaná na drobno)
50 ml octa nejlépe jablečného
2 lžíce hořčice
2 lžíce worcesterské omáčky

Popis:

1.Připravte zálivku

Suroviny na zálivku promíchejte ve velké míse a přidejte k nim žebírka. Důkladně promíchejte, aby se stejnoměrně obalila. Uložet je do ledničky a nechte alespoň 4 hodiny marinovat.

2.Pečte na plechu

Troubu předehřejte na 220 stupňů, horkovzdušnou na 200 stupňů. Rozložte žebírka na plech vyložený pečícím papírem a pečte půl až třičtvrtě hodiny, až budou hezky propečená a měkká.


Jít na recept Žebírka v javorové marinádě >>