| Zbrojní průkaz | Pletení | Recepty doma | Email šablony | Rybář | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Omalovánky | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | FormOffice | DWN.cz | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Ždárská jehla


Doba přípravy:00:30
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.7.2009

Ingredience:

300 g hovězí svíčkové
300 g skopové kýty
200 g klobásy
1 cibule
100 g oleje
česnek
sůl, pepř

Popis:

Očištěnou svíčkovou a skopovou kýtu zbavenou přebytečného tuku nakrájíme na menší kousky, které naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Poté napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu s dřevěným uhlím po všech stranách dozlatova. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a jako doplněk zeleninové saláty.


Jít na recept Ždárská jehla >>