| FormOffice | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Pletení | Rybář | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Omalovánky | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Recepty doma |
|
| ||||||||
Zbojnická pečeně na grilu | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: svíčkové, telecí a vepřové řezy do 10 dkg dle počtu | ||||||||
Popis: Řezy ze svíčkové, telecí a vepřové panenské lehce naklepeme, osolíme, opepříme a napícháme na rožeň. Mezi maso napíchneme střídavě syrové brambory a plátky slaniny. Rožeň můžeme dát nad řeřavé dřevěné uhlí nebo i nat otevřený plamen a točíme tak dlouho až maso zčervená. Při pečení přeléváme odkapaným tukem. Podáváme horké. |