| FormOffice | DWN.cz | Domácí účto | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Omalovánky | Email šablony | Rybář | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Snadné hubnutí |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zbojnická pečeně na grilu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:22.5.2014

Ingredience:

svíčkové, telecí a vepřové řezy do 10 dkg dle počtu
sůl
pepř
syrové brambory
slanina 2 dkg na porci

Popis:

Řezy ze svíčkové, telecí a vepřové panenské lehce naklepeme, osolíme, opepříme a napícháme na rožeň. Mezi maso napíchneme střídavě syrové brambory a plátky slaniny. Rožeň můžeme dát nad řeřavé dřevěné uhlí nebo i nat otevřený plamen a točíme tak dlouho až maso zčervená. Při pečení přeléváme odkapaným tukem. Podáváme horké.


Jít na recept Zbojnická pečeně na grilu >>