| FormOffice | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Rybář | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | DWN.cz | Snadné hubnutí | Email šablony | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zavařování fazole


Doba přípravy:
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:1.9.2014

Ingredience:

fazole
sůl

Popis:

Den předem dát fazoli namočit. Fazole musí být oprané a čisté.Do sklenic dát 3/4 fazolí a zalít vodou z namočených fazolí, tak 2 prsty od vrchu sklenice. 1/2 nejmenší kávové lžičky soli. Sklenice zavíčkovat a dát 2 hod. vařit na 80-90°C- sterilovat.

Fazole jsou hned po otevření použitelné. Odpadá dlouhé namáčení a vaření fazolí pokud je chceme použít.Tak se mám do skladovaných fazolí nenastěhují nechtění brouci.


Jít na recept Zavařování fazole >>