| Omalovánky | Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | Hromadné emaily | DWN.cz | Email šablony | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Pletení | FormOffice |
|
| ||||||||
Zavařené maso | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: libovolne maso | ||||||||
Popis: do tlakoveho hrnce (5 l) dame litr az litr a pul vody vody,dve lzice soli a pridame maso nakrajene na kosticky cca 2 x 2 cm.maso by melo dosahovat do dvou tretin vody.pote varime cca dve hodiny.maso by se melo rozvarit.po odtlakovani jeste za horka nalijeme do zavarovacek a vzduchotesne uzavreme,pote dame do chladu dame do chladu.maso vydrzi i pul roku a mame vhodny polotovar nebo jen tak na chleba |