| Pletení | Rybář | Omalovánky | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Email šablony | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zapečený mořský jazyk


Doba přípravy:00:25
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:18.6.2010

Ingredience:

400g filetu z mořského jazyka
2 lžíce citrónové šťávy
500g špenátu
špetka mletého muškátu
špetka pepře,sůl
1 banán
1/8 smetany
100g str. sýra

Popis:

1.Kousky ryby omyjeme, pokapeme citrónem. Špenát přebereme odkrojíme stopky. Na 5 minut jej vložíme do vařící osolené vody. Když listy zavadnou necháme je na sítu vychladnout a dobře vymačkáme

2.Ohnivzdornou nádobu vymastíme a vložíme špenát, okořeněný špetkou muškátu a osolíme

3.Kousky ryby volně srolujeme, položíme na špenát, posypeme solí a pepřem. Pečeme uprostřed horké trouby

4.Oloupaný banán nakrájíme na kolečka. Do smetany vmícháme sýr. Formu vyjmeme z trouby, banán rozložíme na rybu, zalijeme smetanou a necháme zapéct.


Jít na recept Zapečený mořský jazyk >>