| Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Email šablony | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Zapečený květák s rybou | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 květák | ||||||||
Popis: Karfiol uvaríme v osolenej vode. Karfiol scedíme a rozoberieme na ružičky. Osolené filé podusíme na troche masla a rozoberieme na plátky. Z masla a múky pripravíme svetlú zásmažku, podlejeme vodou, povaríme a odstavíme. Prilejeme smotanu, v ktorej sme rozmiešali žĺtky. Osolíme, pridáme postrúhaný syr, muškátový kvet a posekanú petržlenovú vňať. Do vymastenej a strúhankou vysypanej formy dáme cestoviny a filé, a zalejeme omáčkou a zapečieme. Podávame so zemiakmi a rajčinovým šalátom. |