| Rybář | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře na PC | Domácí účto | Omalovánky | Zbrojní průkaz | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Počítej Kalorie | Recepty doma | FormOffice | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Zapečený květák s hermelínem | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 středně velký květák | ||||||||
Popis: Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Salám a slaninu nakrájíme na drobno (slaninu můžeme předem trochu osmažit na pánvičce), na hrubo nastrouháme hermelín. Pekáček vymažeme tukem, rozložíme uvařený květák smíchaný se salámem, osolíme, okořeníme, posypeme slaninou a dáme péct, po chvíli zalijeme rozšlehanými vejci a posypeme hermelínem. Ještě zapečeme, až sýr vytvoří kůrčičku. |