| Omalovánky | Recepty doma | FormOffice | Počítej Kalorie | Email šablony | Rybář | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Zapečený králík v nádivce | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400g vykoštěného králičího masa | ||||||||
Popis: Nakrájenou slaninu na oleji vyškvaříme,osmažíme na ní jednu nakrájenou cibuli,přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme.Mírně podlijeme vodou,ochutíme solí a pepřem a dusíme do poloměka.Housky nakrájíme na kostičky,zalijeme teplým mlékem,přidáme rozšlehaná vejce,druhou nadrobno nakrájenou cibuli,sůl,koření a vše promícháme.Vmícháme velkou hrst nasekaných zelených bylinek a vzniklou řídkou směsí zalijeme králičí maso v zapékací míse.Dáme péci do předehřáté trouby na 20-30minut.Podáváme s bramborami a hlávkovým salátem s řeřichou. |