| Počítej Kalorie | DWN.cz | FormOffice | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | Pletení | Formuláře ZDARMA | Rybář | Email šablony | Omalovánky | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | EET Účtenky |
|
| ||||||||
Zapečená treska | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 400 g tresčích filet | ||||||||
Popis: rybu nechejte několik dní předem odsolit ve velkém množství vody-často měnit.Filety dejte do hrnce,zalejte studenou vodou,přidat bylinky,cibuli a pepř.Pomalu zahřát.8 min. povařit a nechat vychladnout.Okapané filety dáme do misky,přidáme česnek,vař. brambor,citr.šťávu,olej,horké mléko nebo smetanu a rozšleháme.Vzniklou hmotu dáme do formy zapéct.Podáváme samostatně nebo s opraženým chlebem |