| Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | FormOffice | Pletení | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zapečená krkovička s Hermelínem


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:28.3.2017

Ingredience:

1 kg vepřové krkovičky
6 rajčat
1 Hermelín
1 větší cibule
žampióny
1 malý jogurt
3 vejce
vývar nebo bujón
trocha mouky hl.
Podravka
sojová omáčka
sůl
pepř
česnek
olej

Popis:

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka z obou stran osmažíme a poté dáme na plech. Cibuli nakrájíme a osmažíme a přidáme k masu spolu s žampióny a nakrájenými rajčaty. Zakapeme sojovou omáčkou, posypeme kořením Podravka a trochou česneku, podlijeme vývarem, zakryjeme, aby se maso nevysoušelo a dáme zapéci.
Mezi tím si připravíme z vajíček a jogurtu zálivku,kterou
malinko osolíme.
Když je maso měkké polijeme jej zálivkou a na vrch přidáme rozkrájený Hermelín a dáme ještě zapéci. Příloha: brambory, hranolky.
Tip místo jogurtu můžeme přidat smetanu.


Jít na recept Zapečená krkovička s Hermelínem >>