| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Omalovánky | FormOffice | Snadné hubnutí | Recepty doma |
|
| ||||||||
Zajíc na víně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 zajac | ||||||||
Popis: Zajaca rozporcujeme, osolíme, obalíme v trojobale s tým, že do vajca pridáme nastrúhaný syr. Obaleného zajaca vypražíme. Do zapekacej misy si pipravíme marinádu na zapekanie zajaca. Lyžičku masla, lyž. oleja, lyž.kečupu, lyž. horčice, vegety, soli, rasci, čerenej papriky, trochu výpeku z vyprážania, 2dcl vína. Do takto pripravenej marinády poukladáme vypraženeho zajaca a pečieme v rúre prikryté asi 30min. Podávame so zemiakovou kašou. |