| Počítej Kalorie | Pletení | DWN.cz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | FormOffice | Snadné hubnutí | Email šablony | Formuláře na PC | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Zadělávaný vepřový jazyk


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:27.11.2009

Ingredience:

4 vepřové jazyky
2 lžíce sádla
lžíce hladké mouky
sůl
2 lžičky zabíjačkového koření
1 velká cibule
1 dcl mléka

Popis:

Opláchnuté vepřové jazyky uvaříme v mírně osolené vodě do měkka,zchladíme,odkrojíme podjazyčí a oloupeme a nakrájíme na nudličky. Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do růžova,přidáme mouku a zalijeme trochou vývaru z jazyku,rozšleháme metličkou a dvacet minut povaříme, přidáme zabíjačkové koření a mléko,znovu převaříme a do omáčky vložíme nakrájený jazyk. Dochutíme solí.
Podáváme s houskovým knedlíkem.


Jít na recept Zadělávaný vepřový jazyk >>