| Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | FormOffice | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Omalovánky | Hromadné emaily | Rybář | Formuláře na PC | Pletení | DWN.cz | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vladova slovenská huspenina


Doba přípravy:01:45
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:10.4.2015

Ingredience:

1 vepřové koleno
2 vepřové nožičky
mrkev
petržel
hrášek
nakládaná kukuřice
bobkový list
kuličky černého pepře
sůl
ocet
cibule

Popis:

Koleno, nožičky a mrkev s petrželí uvařte v osolené vodě s bobkovým listem a kuličkami černého pepře doměkka. Maso oberte a příliš velké kousky rozdělte na menší. Kůži nakrájejte na proužky, mrkev a celer na kolečka. Do hlubokých talířů naaranžujete kousky masa, proužky kůže a vařenou i nakládanou zeleninu. Opatrně zalijte tekutinou, v níž se vařilo maso ze zeleninou a nechte v chladu ztuhnout. Nevyklápí se! Před jídlem poklaďte povrch kolečky cibule a zalijte lžící octa.


Jít na recept Vladova slovenská huspenina >>