| FormOffice | Recepty doma | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | Rybář | Pletení | Email šablony | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Vizovická jehla | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: vepřová panenka 600g, | ||||||||
Popis: panenskou svíčkovou nakrájíme na plátky tak, aby bylo zhruba šest plátků na porci (200g). Ty naklepeme, poklademe na ně nakrájenou slaninu na plátky a nakonec sušené švestky bez pecek. Smotáme a napícháme na jehlu. Opékáme po obou stranách na pánvi na oleji a sypeme grilovacím kořením. Po chvilce jehly vyndáme na talíř a do pánve dáme povidla a nalijeme víno. Na plameni mícháme dokud se neutvoří hustá omáčka kterou jehly přelijeme. Je to dobré třeba i se šťouchanými brambory. |