| Zbrojní průkaz | DWN.cz | Hromadné emaily | EET Účtenky | Domácí účto | FormOffice | Omalovánky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Pletení | Snadné hubnutí | Rybář |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vinařské maso směs


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:20.4.2016

Ingredience:

30 dkg vepřové kýty
30 dkg vepř.jater
30dkg klobásy
5 dkg sádla
5 dkg slaniny
10 dkg cibule
3 palivé papričky
1,5 dl bílého vína
3 dkg rajčatového protlaku
1 dkg česneku
4dkg mouky
sůl
pepř
paprika

Popis:

Vepř.kýtu i játra nakrájíme na plátky,opepříme,pomoučime a na sádle opečeme.Ve zbytku sádla rozškvaříme na nudličky nakrájenou slaninu,zpěníme na kolečka pokrájenou cibuli a palivé papričky,osmahneme kolečka klobásy,přidáme opečené maso a rajčatový protlak,papriku a sůl.Pak zalijeme vínem,rychle převaříme a nakonec ochutíme strouhaným česnekem.Vhodná příloha: chlebové topinky


Jít na recept Vinařské maso směs >>