| Domácí účto | Formuláře na PC | DWN.cz | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Rybář | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | FormOffice | Pletení |
|
| ||||||||
Vinařská vepřová pečeně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg libové vepřové pečeně | ||||||||
Popis: Pečeni osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Jablka a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k pečeni, přikryjeme a dáme dusit do trouby. Postupně podléváme vínem. Když maso změkne, vyjmeme ho a necháme v teple. Omáčku dochutíme trochou rajského protlaku, česnekem, rozmarýnem a karí kořením. Přidáme žampiony, smetanu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými či pečenými brambory nebo rýži, talíř ozdobíme rozmarýnovou snítkou. |