| Omalovánky | DWN.cz | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Pletení | Rybář | Hromadné emaily | Domácí účto |
|
| ||||||||
Vinařská vepřová pečeně | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg libové vepřové pečeně | ||||||||
Popis: Pečeni osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji ze všech stran opečeme. Jablka a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostky, přidáme k pečeni, přikryjeme a dáme dusit do trouby. Postupně podléváme vínem. Když maso změkne, vyjmeme ho a necháme v teple. Omáčku dochutíme trochou rajského protlaku, česnekem, rozmarýnem a karí kořením. Přidáme žampiony, smetanu a krátce povaříme. Podáváme s vařenými či pečenými brambory nebo rýži, talíř ozdobíme rozmarýnovou snítkou. |