| Recepty doma | Snadné hubnutí | Domácí účto | Formuláře na PC | Omalovánky | FormOffice | Rybář | Email šablony | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Pletení | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Vídeňské kuře | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: kuře | ||||||||
Popis: Připravené kuře rozdělíme na kusy (2 na jednu porci), zbavíme kůže, částečně vykostíme, stlačením zploštíme a mírně naklepeme. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce ochucené paprikou, ve vejci s nadrobno nakrájenou petrželkou a ve strouhance. Smažíme volněji v rozehřátém tuku. Usmažené kousky necháme okapat na papírovém ubrousku a potom je pokapeme máslem. Rozdělíme na nahřáté talíře a ozdobíme plátkem citronu a kouskem petrželky. Podáváme s vařenými brambory a s dušeným hráškem. |