| DWN.cz | Zbrojní průkaz | Rybář | Formuláře na PC | Domácí účto | FormOffice | EET Účtenky | Recepty doma | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky | Email šablony | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vídeňské hovězí


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:6.7.2018

Ingredience:

60 g sádla
500 g zadního hovězího masa
6 malých cibulí
2 lžíce hladké mouky
200 ml červeného vína
vývar
sul
mletý pepř

Popis:

Na rozehřátém sádle opečeme po všech stranách na větší hranolky nakrájené maso,přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a dozlatova ji osmahneme.Potom vše zaprášíme hladkou moukou,osmahneme,podlijeme červeným vínem a vývarem,osolíme,opepříme a za občasného zamíchaní dusíme doměkka.Jednotlivé porce přelijeme štávou.Vhodnou přílohou jsou vařené těstoviny.


Jít na recept Vídeňské hovězí >>