| EET Účtenky | Recepty doma | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Email šablony | Rybář | Hromadné emaily | Pletení | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | FormOffice | Zbrojní průkaz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový plátek na bylinkách


Doba přípravy:01:30
Počet porcí:10
Autor:
Přidáno/změněno:14.10.2016

Ingredience:

vepřová pečeně 1500g
olivový olej 300g
fazole černé 500g
slanina 150g
cibule 300g
česnek 100g
pórek 200g
citrónová šťáva 100g
pivo světlé 10% 2dcl
sůl
pepř
dobromysl
bazalka
rajčata 400g
pažitka

Popis:

Fazole přebereme,uvaříme do měkka.Na oleji osmahneme očištěnou,na köstičky nakrájenou slaninu,cibuli,pórek a přidáme uvařené fazole,osolíme,opepříme a dochutíme dobromyslem a bazalkou.Z vykoštěné pečeně nakrájíme pláty o potřebné velikosti,zlehka naklepeme,osolíme,opepříme,přidáme česnek a maso rychle opečeme,zalijeme vývarem a pivem,vložíme do trouby a zvolna pečeme až mají zlatavou barvu.Ke konci přidáme citrónovou šťávu.
Při podávání na teplý talíř rozložíme ochucené fazole,posypeme je nakrájenou pažitkou a navch položíme plátek masa a přelijeme vypečenou šťávou.Porci ozdobíme nakrájenými rajčaty.


Jít na recept Vepřový plátek na bylinkách >>