| Snadné hubnutí | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Email šablony | Formuláře na PC | FormOffice | Hromadné emaily | Omalovánky |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřový kotlet "Dijon"


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:13.1.2014

Ingredience:

4 vepřové kotlety s kostí nebo bez kosti
2 lžičky kaparů
1 lžička francouské hořčice
2,5 dl. smetany ke šlehání
mletý bílý pepř
sůl
olivový olej

Popis:

Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách v rozpáleném olivovém oleji. Přidáme kapary, orestujeme a podlijeme smetanou. Podusíme asi 5 minut.
Podáváme s bílým pečivem či s rýží.


Jít na recept Vepřový kotlet "Dijon" >>