| Pletení | Omalovánky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Recepty doma | FormOffice | Email šablony | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Vepřové(kuřecí prsa) jako minutka


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:25.10.2009

Ingredience:

Vepřové libové plátky ne ale z kýty ( kuřecí řízky nebo prsa)
slunečnicový olej na smažení
cibule
tmavá sojová omáčka
sůl
čtyřbarevný pepř (může být ale jen černý)
plnotučná hořčice

Popis:

Maso si trošku naklepeme, posolíme a opepříme. Můžeme zakápnout troškou oleje a necháme v chladnu odležet.(Nemusíme je nakládat, ale je křehčí).
Předem si připravíme cibulku, kterou si nakrájíme hořčici a sojovou omáčku, nebo worcestrovou omáčku.
Na pánvi si rozehřejeme olej, na který vložíme maso a necháme jej po obou stranách orestovat. Poté přidáme mezi maso cibulku, maso zakápneme připravenou omáčkou a stranu s omáčkou obrátíme na olej a druhou stranu masa potřeme hořčicí a opět hořčici otočíme do oleje.
Z oleje, šťávy z masa, omáčky, cibule a hořčice se utvoří velmi chutná šťáva.
Maso nesmíme moc dlouho smažit, neboť by tvrdlo.

PŘÍLOHA:
Bramborové hranolky, nebo chléb a jako obloha čerstvá cibule a hořčice.


Jít na recept Vepřové(kuřecí prsa) jako minutka >>